GESTALTSHIATSU | CAT


Una teràpia holística arrelada a la teoria dels Cinc Elements i del Ying i el Yang, que contempla, per analogia, com els cicles de l’energia de la natura es troben en igual mida en el cos humà.
Tracta de la mateixa manera a l'individu i al tot, la ment i el cos, orientant a la persona cap a les virtuts, restant poder a l’ego i afavorint el potencial natural que posseeix  la persona.
El Ying i el Yang  com la llum i l’ombra, la consciencia i l’inconscient tenen un significat fonamental en la terapia GESTALTSHIATSU.
Igual que la llum és necessària per veure, la consciencia és necessària per percebre el costat oposat al il·luminat, així es crea la Gestalt sanadora.
El GESTALTSHIATSU t’enfoca en el present i et permet adonar-te de com t'afecten situacions que es repeteixen i no et deixen viure plena i satisfactòriament, recolzan-te en el procés de descobriment dels teus propis recursos personals.Els seus orígens estan tant en les diverses pràctiques mil·lenàries de la medicina oriental (el doin i qi gong) com en la filosofia dels antics savis grecs.
Tots ens transmeten mètodes de manteniment de la salut mitjançant la respiració i el moviment del cos, amb el propòsit d'obtenir un despertar del cos i la ment.


LA GESTALTSHIATSU, PERCEP LA MALALTIA COM EL SÍMPTOMA DE LA FALTA D'HARMONIA ENTRE LA NATURA I LA HUMANITAT, CAUSANT EN LES PERSONES UN CENTRAMENT EN SÍ MATEIXES EXCESSIU QUE ELS FA INCAPACES DE RESPONDRE I ADAPTAR-SE ALS CANVIS QUE LA NATURALESA I LA PRÒPIA VIDA COMPORTA.
EL DIAGNÒSTIC SORGEIX DE LA CONTEMPLACIÓ DEL DESORDRE DE TOT EL COS, DE COM HA ATURAT EL MOVIMENT NATURAL D'ALGUN DELS ELEMENTS QUE EL COMPOSEN. 


GESTALTSHIATSU; LLIBERTAT I RESPONSABILITAT DES DE L'EXPERIENCIA INMEDIATA:

COM SÓC LA FONT DE LA MEVA PRÒPIA FEL·LICITAT
 COM RECONEC LA MEVA VIRTUT
COM EM MANTINC SATISFET
COM RECONEC ALLÒ POSITIU EN MI
COM SÓC AMORÓS VERS JO MATEIX

______________________________________

______________________________________


ACREDITACIONS
1997 - 1999

Diploma de certificat facultatiu per a la pràctica de Shiatsu
Medicina China, tècniques manuals, massatje Shiatsu, dietètica energètica.
Institut Internacional de Shiatsu - Verdi, 108. 08012 Barcelona (Espanya)
Afiliada a la IMSS (USA) i a la British School of Shiatsu-Do (Inglaterra)
(Acadèmica, - Estudis homologats per FENACO)
Exàmen corporatiu a la Universitat de Barcelona homologada per ANCHENAT 

2006 - 2010

Formació Terapeuta Gestalt
Ajuda en la relació humana. Emprendre la pràctica (aquí i ara, polaritats, mecanismes d'evasió etc...). Potenciar les habilitats, recursos i creativitat personals. Potenciar la presa de decisions tant en el camp laboral com personal. Acompanyar a la persona en el govern de la seva vida. Ajudar, questionar i portar aquest a l'acció perque reconeixi el seu potencial.
Escola de l'Esser (Teràpia i formació en Gestalt)
Rda. General Mitre, 230 pral., 08006 Barcelona (Espanya)

VEURE CURRÍCULUM